restaurant b&b de Post

uit eten in huiskamersfeer…

de menukaart wisselt elke zes weken (of eerder als daar vanwege het seizoen of feestdagen) aanleiding voor is


3 gangen menu € 29,75
4 gangen menu € 35,50
3 voorgerechten (zwart gedrukt) 29,75

huiswijn wit | rood | rosé | per glas 4 | per fles 23
Tafelwater fles 0,75 ltr naturel | sprankelend | €4,75 karaf WML ± 1 ltr 2,5
menu vanaf 18-10–2019



Gerookte Eendenborst | pâté | tomatenjam | filocracker | kleine salade 12,25
Paddenstoelenrisotto | Shiitake | Truffelolie 12,25
Krokante kip | dip | salade met koriander en komkommer 12,25
Aubergine | gemarineerd | gerookte mango | jonge geitenkaas | amandeltjes 12,25
Wildpasteitje | bladerdeeg 12,25
Carpaccio van rund met pestodressing (extra 2.5) 13,25
Carpaccio van rund met truffelmayonaise (extra 3.5) 14,25

Soepen:

Surprisesoep
: Proeverij van drie verschillende soepjes 6,75


Hoofdgerechten:
Wildgoulash | van Hert, zwijn en eend | samen met oa wijn en kruiden gegaard 22,75
Zwijnshaas | romige saus | winterse groentes 22,50
Parelhoensuprême | gevogeltejus | kastanjepuree 22,50
Eendenbout | 24 uur in ganzenvet geconfijt | supermals 22,50
filet van Dorade | Pepides | koolrabi | groene curry 22,00
lamshiel | delicatesse | in oa rode wijn, knoflook, kruiden gegaard (3,5 extra) 25,00
Konijnenbout, naar oma’s recept op Limburgse wijze (2,5 extra) 24,00

bij de hoofdgerechten serveren wij warme groente,een aardappelgarnituur + frietjes

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons


Desserts:
Kersenbavarois | chocoladedonut | bosvruchten-coulis | vanille-ijs 8
CrÄ—me Brulée | bolletje ijs
Kaas: klein plateautje | brood | stroop 8
aangeklede koffie of thee 5


Bij de kaas een proeverijtje van twee verschillende oude ports? 2 halve glazen samen:
6

tafel reserveren? klik hier


Omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken kan het gebeuren dat een of meer items van de kaart uitverkocht zijn. Wij zullen dan proberen een passend alternatief aan te bieden