restaurant b&b de Post

uit eten in huiskamersfeer…

de menukaart wisselt elke zes weken (of eerder als daar vanwege het seizoen of feestdagen) aanleiding voor is


3 gangen menu € 29,75
4 gangen menu € 35,50
3 voorgerechten (zwart gedrukt) 29,75

huiswijn wit | rood | rosé | per glas 4 | per fles 22,5
Tafelwater fles 0,75 ltr naturel | sprankelend | €4,75 karaf WML ± 1 ltr 2,5
menu vanaf 14-09–2019

portie huisgemarineerde zwarte olijven € 4


Tortellone | paddenstoelensaus | Parmezaan 12,25
Hollandse garnaaltjes | Tartaar van tomaat | avocado | saus van groene kruiden 12,25
Vitello Tonnato | kalfsgebraad | tonijncrème | kleine salade 12,25
Gazpacho (koude groente-tomatensoep Spaans recept) | tomaten/komkommer brunoise 12,25
Carpaccio van rund met pestodressing (extra 2.5) 13,25
Carpaccio van rund met truffelmayonaise (extra 3.5) 14,25

Soepen:
Surprisesoep: Proeverij van drie verschillende soepjes 6,75


Hoofdgerechten:
Kalfssucade | botermals | 24 uur gegaard | in zijn eigen jus 22,75
Wild zwijnshaas | romige saus | zoete aardappel | paprika | wortel 22,50
Konijnenbout, naar oma’s recept op Limburgse wijze 23,00
Kabeljauwhaasje | tagliatelle | groene kruidensaus 22,00
lamshiel, supermals | in oa rode wijn, knoflook, kruiden gegaard (2,5 extra) 24,00
Bisque van garnalen | gebakken vis | zeevruchten (2,5 extra) 24,00


bij de hoofdgerechten serveren wij warme groente,een aardappelgarnituur + frietjes

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons


Desserts:
Mousse van kwark | espuma van passievrucht | passievruchtenijs 8
Chocolademousse | bolletje sinaasappelijs 8
CrÄ—me Brulée | bolletje ijs
Kaas: klein plateautje | brood | stroop 8
aangeklede koffie of thee 5


Bij de kaas een proeverijtje van twee verschillende oude ports? 2 halve glazen samen: 6

tafel reserveren? klik hier


Omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken kan het gebeuren dat een of meer items van de kaart uitverkocht zijn. Wij zullen dan proberen een passend alternatief aan te bieden