restaurant b&b de Post

uit eten in huiskamersfeer…

de menukaart wisselt elke zes weken (of eerder als daar vanwege het seizoen of feestdagen) aanleiding voor is


3 gangen menu € 29,75
4 gangen menu € 35,50
3 voorgerechten (zwart gedrukt) 29,75

huiswijn wit | rood | rosé | per glas 4 | per fles 22,5
Tafelwater fles 0,75 ltr naturel | sprankelend | €4,75 karaf WML ± 1 ltr 2,5
menu vanaf 5-07–2019

portie huisgemarineerde zwarte olijven € 4


Risotto | kastanjechampions | truffelolie | kaaskoekje 12,25
Tagliatelle | gebakken visje | citroensaus 12,25
ValDieu kaasje | jam van tomaat | kruidensalade 12,25
Ragoût van wijngaardslakjes 12,25
Salade van tonijn | gerookte zalm 12,25
Soep van Venusschelpen | met saffraan verrijkt (extra € 2) 14,25
Carpaccio van rund met pestodressing (extra 2.5) 13,25
Carpaccio van rund met truffelmayonaise (extra 3.5) 14,25

Soepen:
Surprisesoep: Proeverij van drie verschillende soepjes 6,75


Hoofdgerechten:
Filet van kip | gestoofd in witte wijn en groenten | kruidenroomsaus 22,00
Rundergoulash | langzaam gegaard met oa wortel, selderij, champions 22,50
Konijnenbout, naar oma’s recept op Limburgse wijze 23,00
zeebaarsfilets op groene curry met oa meiraapjes 23,75
Flat Iron Steak van Argentijns rund | gebonden kalfsjus 22,75
lamshiel, langzaam in rode wijn gegaard (1,5 extra) 24,00

bij de hoofdgerechten serveren wij een aardappelgarnituur + frietjes
Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons


Desserts:
aardbeien | rabarber | vanilleschuim 8
Bavarois van kersen | hazelnootijs 8
Café Frappé | bolletje ijs 8
CrÄ—me Brulée | bolletje ijs
Kaas: klein plateautje | brood | stroop 8
aangeklede koffie of thee 5


Bij de kaas een proeverijtje van twee verschillende oude ports? 2 halve glazen samen: 6

tafel reserveren? klik hier


Omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken kan het gebeuren dat een of meer items van de kaart uitverkocht zijn. Wij zullen dan proberen een passend alternatief aan te bieden