restaurant b&b de Post

uit eten in huiskamersfeer…

onze menukaart wisselt zeer regelmatig dit menu is niet actueel maar we laten het op de site staan om uw een indruk te geven van wat wij serveren.Wanneer wij weer open mogen gaan zal er een nieuw menu komen


Omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken kan het gebeuren dat een of meer items van de kaart uitverkocht zijn. Wij zullen dan proberen een passend alternatief aan te bieden



huiswijn wit | rood | rosé | per glas 4 | per fles 23
Tafelwater fles 0,75 ltr naturel | sprankelend | 4,75
bij bestelling van een fles wijn serveren wij graag een karaf water | 2,5

ALCOHOLVRIJE COCKTAIL:
MIMOSA o.a. alcoholvrije bubbels | sinaasappel | 6,5


3 gangen menu du marché € 29,75
u kunt het menu, tegen bijbetaling, tot 4 of meer gangen uitbreiden met soepen/tussengerechten van de á la carte kaart


Gepofte Biet met jonge geitenkaas
gerookte amandel
tarte tatin van tomaat
mozarella | basilicum | balsamico
Oven geroosterde garnalen
met knoflook-rode chili olie
bloedworst op bladerdeeg
appel-pompoen chutney
Surprisesoep
Proeverij van drie verschillende soepjes

kalfsbiefstuk
rosékalf | romige saus
Skreifilet
beurre blanc saus
Geconfijt eendenboutje
op koffierisotto met bonen en linzen | saus van Pedro Ximenez nectar
vegetarisch
in notenboter geconfijte Selderij-steak | zoete aardappel frietjes | hazelnoot | champions

bij de hoofdgerechten serveren wij warme groente en frietjes

chocolade lava cakeje | vanilleijs
crème Brulée | bolletje ijs
suggestie van de dag
Kaas: klein plateautje
| brood | stroop (5 extra)
koffie of thee

Bij de kaas een proeverijtje van twee verschillende oude ports? 2 halve glazen samen: 6
bij de hoofdgerechten serveren wij warme groente,een aardappelgarnituur + frietjes Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons
indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert

a la carte
soepen:
Surprisesoep: Proeverij van drie verschillende soepjes 7
Cappucino van Pompoen 8
Prei 7
Tomaten 7,5
Bisque met Hollandse garnaaltjes 13,5
Pastinaak met Hollandse garnaaltjes 10


voorgerechten / tussengerechten:

Oven geroosterde garnalen met knoflook-rode chili olie 12,5
salade van tomaat | Burrata | rucolapesto | truffelbalsamico 12,5
Oven geroosterde garnalen met knoflook-rode chili olie 12,5
bloedworst op bladerdeeg appel-pompoen chutney 12,5
Carpaccio van rund met pestodressing 13,25
Carpaccio van rund
met truffelmayonaise 14,25
Hazenpeper bladerdeeg | cranberries 12,5



Hoofdgerechten:
ef van de Hertenrug | wildsaus 27,5
Wildgoulash | van Hert en zwijn | samen met oa wijn en kruiden gegaard 22,5
Geconfijt eendenboutje koffierisotto met bonen en linzen | saus Pedro Ximenez nectar 22,5
lamshiel | in oa rode wijn, knoflook, kruiden gegaard 25
Konijnenbout, naar oma’s recept op Limburgse wijze 22,5

Skreifilet beurre blanc saus 22,5

kalfsbiefstuk rosékalf | romige saus 22,5
vegetarisch Hamburger | toast | truffelmayo | groentenfrites 19,5
vegetarisch in notenboter geconfijte Selderij-steak | zoete aardappel frietjes | hazelnoot | champions 19,5
22,5
desserts:
chocolade lava cakeje | vanilleijs 8
suggestie van de dag | bolletje ijs 8
crème Brulée | bolletje ijs 8
dame Blanche | bolletje ijs ;) 8
Kaas: klein plateautje | brood | stroop 12,5







menu voor gezelschappen vanaf 8 personen
3 gangen menu € 29,75
4 gangen menu € 36,75


Gepofte bietjes
op noten-amandelcrème | jonge geitenkaas | venkelzaad | mierikswortel

bisque (soep) van garnaaltjes
visgarnituur

salade met rauwe ham en meloen | Parmezaan


000


Surprisesoep

Proeverij van drie verschillende soepjes

000


Skreifilet (winterkabeljauw)
beurre blanc saus
Geconfijt eendenboutje
op koffierisotto met bonen en linzen | saus van Pedro Ximenez nectar
Wildgoulash
van Hert en zwijn | samen met oa wijn en kruiden gegaard

000

chocolade lava cakeje | vanilleijs
crème Brulée | bolletje ijs
suggestie van de dag
Kaas: klein plateautje | brood | stroop (5 extra)
aangeklede koffie of thee