restaurant b&b de Post

KERSTMENU 2019 SCROLL OMLAAG

om te reserveren klik op de link onder het menu


Het kerstdiner is voor eerste en tweede kerstdag reeds geheel volgeboekt









































amuse
Om te beginnen een groet uit de keuken


Als voorgerecht:
Bavarois van gerookte paling | saus van groene kruiden | filocracker
Of
gepofte Bietjes | geitenkaas | Amandelcreme venkelzaadjes|
Geraspte mierikswortel | truffelbalsamico


Soepen:

Luxe bouillon van parelhoen | pluk van parelhoen | knolselderij | wortel | prei | truffelaardappel
Of
schuimige kreeftensoep met rivierkreeftjes


Hoofdgerecht

Hertenrug filet | chai | asperges | puree van topinamboer
Of
Gefileerde Tongschar | kalfsjus | knolselderij | paddenstoelen |


Kerstdessert

Javanais | Donkere chocolade | Pruimenijs met rode wijn | bitterkoekjesbavarois | Sorbetijs van witte chocola | exotische elementen
Of
kaasplateau



menuprijs : 65

ga naar reserveren