in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden
"menu du marché"
d.w.z. hetgeen de markt biedt. de samenstelling van het menu wisselt zeer regelmatig ( soms dagelijks )
3 gangen
inclusief huisgebakken brood
en 1/2 fles mineraalwater pp 38,5
menu gewijzigd 13 mei
-
voorgerechten:
luxe aspergesoep
garnituur van asperge, ei, gerookte zalm
spagetti met gerookte forel en -zalm
kruiden | asperge | romige saus met hint van ricard
tortelloni spinazie | ricotta
kaassaus
(v) tartelette met geconfijte tomaatjes
Mozarella | truffelbalsamico
vissoep
heldere vissoep met garnituur
carpaccio van rund
pestodressing | Parmezaan
hoofdgerechten:
Coq au vin
filet van maiskip met oa champions en spek in rode wijn gegaard
biefstuk van de Ossenhaas
milde peper -roomsaus
filet van zeebaars
met kruiden
(kan V) witte asperges
Hollandaisesaus
gekookte aardappeltjes | Ham | eitje van onze eigen kip