uit eten in huiskamersfeer . . .

in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

"menu du marché"

d.w.z. hetgeen de markt biedt. de samenstelling van het menu wisselt  zeer regelmatig ( soms dagelijks )

3 gangen

inclusief huisgebakken brood

en 1/2 fles mineraalwater pp  38,5

 

menu gewijzigd 13 mei

 

-

 

voorgerechten:

 

luxe aspergesoep

garnituur van asperge, ei, gerookte zalm

 

 

 

spagetti met gerookte forel en -zalm 

kruiden | asperge | romige saus met hint van ricard

 

 

tortelloni spinazie | ricotta

kaassaus

 

 

 

(v) tartelette met geconfijte tomaatjes

Mozarella | truffelbalsamico

 

 

 

vissoep

heldere vissoep met garnituur

 

carpaccio van rund

pestodressing | Parmezaan

 

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

Coq au vin

filet van maiskip met oa champions en spek in rode wijn gegaard

 

 

biefstuk van de Ossenhaas

milde peper -roomsaus

 

 

filet van zeebaars

met kruiden

 

 

 

(kan V) witte asperges

Hollandaisesaus

gekookte aardappeltjes | Ham | eitje van onze eigen kip

 

 

vegetarische suggestie van de dag

 

 

 

 

Eendenbout

 

botermals: 24 uur geconfijt

 

 

 

 

 

Lamshiel

slow-cooked met oa knoflook|kruiden|rode wijn

bijbetaling 4,5

 

 

Desserts:

 

ZOET van alles gèt

 

mousse | fruit | ijs | chocolade

 

 

KAAS van alles gèt

diverse kazen | brood

 

 

koffie of thee

chocolaatjes