in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

willen we zo lang mogelijk voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

ons restaurant is in het karnavalsweekend, 17,18 en 19 februari gewoon geopend

GEIN PEKSKES !

"menu du marché"

d.w.z. hetgeen de markt biedt. de samenstelling van het menu wisselt  zeer regelmatig

( soms dagelijks )

3 gangen

inclusief huisgebakken brood

en 1/2 fles mineraalwater pp  38,5

 

menu gewijzigd 2-2

-

 

voorgerechten:

 

(v)krokante bloemkool

in beslag gefrituurd | gewokt met Aziatische dressing

Pannacotta met avocado

gebakken scampi's | Hollandse garnaaltjes

 

(v) Bietentaart

met geitenkaas

Carpaccio van rund

truffelmayonaise

Hertengoulash

bladerdeeg | salade | cranberries

 

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

 

 

gebraisseerde zwijnsnek

supermals gestoofd | rode wijnsaus

Schelvisfilet

stamppotje met veldsla | spekjes (kan zonder) | mosterdsaus 

Jodenhaas

biefstuk uit de voorvoet | eigen jus

(V) Manitaria stifado

wilde paddenstoelen | uien | knoflook | wijn

aardappelpuree

 

Eendenbout

botermals: 24 uur geconfijt

 

lamshiel

met oa knoflook en wijn uit de oven (€ 5 supplement) 

 

 

 

Desserts:

 

 

tiramisu | bolletje ijs

 

 

Crème Brulée met venkel en lavendel | bolletje ijs

 

 

 

chocoladetruffel taart

chocoladesaus | bolletje ijs

 

 

KAAS

diverse kazen | noten

 

 

 

koffie of thee

 

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert