GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

 

vrijdag en zaterdag restaurant open vanaf 18.00 uur

 

alle andere dagen van de week private dining mogelijk vanaf 12 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stel uw menu samen:

3- gangen voor-/hoofd-/nagerecht € 41,5

4- gangen voor-/voor-/hoofd-/nagerecht € 56,5

incl. brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 20-03

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

 

Vissoep 15

heldere, rijk gevulde vissoep (2,5 bijbetaling in menu)

 

soep van venkel, witlof en prei 14,5

scampi's op een spiesje

 

koolrabi | feta | rozijnen | appel 14,5

in briquedeeg | kleinen kruidensalade

 

Tomaat | Mozarella 14,5

pesto | balsamico

 

ravioli's met paddenstoelen 14,5

romige saus | truffelolie

 

 

Carpaccio van rund 16

bijbetaling in menu 3€

 

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

filet van Heek 25,5

beurre blanc saus

 

filet van boerderijkip  25,5

 

nek van Zweeds varken 25,5

hééél langzaam gegaard | rode wijnsaus

 

- Eendenbout  25,5

 botermals: 24 uur geconfijt

 

- Eendenborst, rosé gebraden 26,5

 

knien in 't zoer 25,5

konijnenbout volgens oma's recept met oa Limburgse stroop en uien

 

(v) steak van knolselderij 22,5

 

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

Van alles gèt  9,95

gemengd zoet dessert

 

walnotentaartje met ijs 9,95

 

 

 

Buitenlandse kaas  11,95

(2 bijbetaling in menu)

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert