in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

willen we zo lang mogelijk voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

eet van de kaart

of

 

STEL UW DRIE - GANGEN MENU SAMEN UIT DE HELE KAART

(Voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht)

inclusief huisgebakken brood en 1/2 fles mineraalwater pp voor € 39,50

 

menu gewijzigd 29-11

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

  

vissoep 12,5

heldere, rijk gevulde vissoep

 

wildgoulash 13,5

bladerdeeg

 

(v) ravioli's gevuld met bloemkool 13,5

beurre noisette | rucola

 

(v) Tomaat- Mozarella (uit Venlo) Rucola Pijnboompitjes 13,5

 

championkoppen gevuld met slakjes  13,5

Vandouvansaus

 

Scampi's in spicy tomaten-cocosroom 13,5

geroosterde cocosvlokken | basilicum | gember

 

 

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

Hazenbout  28,5

romige wildsaus

(bijbetaling in menu € 5)

 

filet van botervis 24,5

guacamole | koriander

 

 

(V) - steak van knolselderij  21,5

 

 

- Eendenbout  24,5

botermals: 24 uur geconfijt

filet van boerderijkip 23,5

witte wijnsaus

gebraisseerde nek van Zweeds varken 23,5

langzaam gegaard, supermals | rode wijnsaus

Konijnenbout op oma's wijze 26

 

Lamshiel 28,5

met oa rode wijn, uien, knoflook en kruiden langzaam gegaard

( € 5 bijbetaling in menu)

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

sinaasappelbavarois met chocolade 9,5

 

 

 

bavarois van pinda's | caramelchocolade    9,5

 

 

appel | noten | vanilleijs | caramelsaus 9,5

 

 

KAAS  11

plateautje franse kaas

 

 

 

koffie of thee

 

  betaling svp cash of via scannen qr code op uw telefoon

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert

enkele voorbeelden van gerechten