klik op de button hiernaast en ontvang elke maand onze nieuwe menu's en bijzonderheden

kunt u dit menu niet goed lezen of wilt u
het afdrukken?
KLIK HIER

menu vanaf 17-08–2018

Stel uw drie- of viergangen menu samen uit de zwart gedrukte items van de kaart.
3 gangen menu € 27,50
4 gangen menu € 32,75

Tafelwater fles 0,75 ltr naturel/sprankelend €4,75 karaf WML ± 1 ltr 2,5


Voorgerechten: á la carte
Vers gebakken tonijn “Nicoise Style” 11,5
Mosseltes uit de wok op Spaanse wijze, met tomaat,citroen en knoflook 11,5
Carpaccio van gerookte eendenborst, 11,5
Carpaccio van rund met pestodressing (extra 2.5) 12,5
Carpaccio van rund met truffelmayonaise (extra 3.5) 13,5
Tomaat-Mozarella met Pestodressing en Balsamicocrème (extra 3) 13

Soepen:
Surprisesoep: Proeverij van drie verschillende soepjes 6,5

Hoofdgerechten:
borstfilet van Poldergans
paddenstoeltjes, zoete aardappel 22,5
Zalm, eerst lichtgerookt, daarna in de over verder gegaard
Spinazie, Beurre Blanc saus 21,5
Eendenbout, 24 uur in ganzenvet geconfijt, supermals. Zoals de Franssen
hem traditioneel eten: met gebakken aardappeltjes en salade
21,5
Mosselen op Spaanse wijze: met oa tomaat, citroen en knoflook, geserveerd met sausjes en frietjes (extra 5) 25
Coquellet jong haantje van +/- 450 gr zachtjes met oa citroen gegaard (extra 2.5) 22,5
Suprême van Parelhoen: met truffelsaus (extra 2.5) 23,5

bij de hoofdgerechten serveren wij een aardappelgarnituur + frietjes

Desserts:
Yoghurtijs met Lychees en notencrunch 7,5
Chocolademousse 7,5
Bavarois van chocolade en sinaasappel
7,5
koffie met een klein likeurtje. Maak uw keuze uit:
-
Triple sec (sinaasappellikeur) of -Limoncello, of -Whiskycream 6,5
Buitenlandse Kaas (extra 3.5) 11,5
Bij de kaas een proeverijtje van twee verschillende oude ports? 2 halve glazen samen: 6

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

openingstijden:

Private dining/ openingstijden
Wij hebben de mogelijkheid van private dining uitgebreid:
Vanaf nu kunt u met uw gezelschap vanaf 8 personen, na voorafgaande reservering,

nb komt u met minder personen berekenen wij minimaal 8 couverts

op maandag, dinsdag,woensdag en donderdag terecht voor "PRIVATE DINING"
Wij reserveren ons restaurant dan exclusief voor uw gezelschap
zodat u in beslotenheid en rust kunt dineren
Wij kunnen voor uw gezelschap ook van onze openingstijden afwijken
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

vrijdag, zaterdag en zondag is ons restaurant open vanaf 17.30 uur

Wij prefereren contante of pin betaling. Bij betaling met credit-card (uitsluitend Eurocard of Visa-card) brengen wij 3% kosten in rekening. WIJ WERKEN NIET OP REKENING.