menu voor de feestdagen 2018

dit menu serveren wij op vrijdag 21 en zaterdag 22 december vanaf 17.30 uur en 1e kerstdag vanaf 17.00uur
2e kerstdag niet meer boekbaar: GEHEEL GERESERVEERD


dit menu wordt alleen per tafel geserveerd en op bestelling vooraf
(aankomsttijd in overleg)
amuse bouche

voorgerecht:
coquilles St.Jaques | gelakte eend | pastinaak | paprika | mango
of
carpaccio van hert | pesto-sinaasappeldressing | notencrunch
of
gefrituurd eitje | brioche | cr
ème van parmezaan

tussengerecht:
bouillon van parelhoen | pluk van parelhoen | knolselderij

of
visbouillon | gebakken vis | scampi | kleine groentjes

hoofdgerecht:
Biefstuk van Wagyu | morillesaus | groene asperges | rösti

of
filet van Tarbot | spinazie | romige saus getrokken van de tarbotgraten |
chips van zoete aardappel

dessert zoet:
crème brulée van kastanjes
of
proeverij van chocola
of
kaasdessert crème van Pierre Robert | tarte tatin van peer | Bleue de Causes

€ 55 per couvert
Dit menu vraagt een aantal uren om geserveerd te worden.
Houdt u hiermee svp rekening wanneer u erover denkt om met kinderen te komen
menu afdrukken
klik hier voor uw reservering