menu voor de feestdagen 2018

1e kerstdag niet meer boekbaar: GEHEEL GERESERVEERD
2e kerstdag niet meer boekbaar: GEHEEL GERESERVEERD

dit menu serveren wij ook
op vrijdag 21 en zaterdag 22 december vanaf 17.30 uur
dit menu wordt alleen per tafel geserveerd en op bestelling vooraf
(aankomsttijd in overleg)
amuse bouche

voorgerecht:
coquilles St.Jaques | gelakte eend | pastinaak | paprika | mango
of
carpaccio van hert | pesto-sinaasappeldressing | notencrunch
of
gefrituurd eitje | brioche | cr
ème van parmezaan

tussengerecht:
bouillon van parelhoen | pluk van parelhoen | knolselderij

of
visbouillon | gebakken vis | scampi | kleine groentjes

hoofdgerecht:
Biefstuk van Wagyu | morillesaus | groene asperges | rösti

of
filet van Tarbot | spinazie | romige saus getrokken van de tarbotgraten |
chips van zoete aardappel

dessert zoet:
crème brulée van kastanjes
of
proeverij van chocola
of
kaasdessert crème van Pierre Robert | tarte tatin van peer | Bleue de Causes

€ 55 per couvert
Dit menu vraagt een aantal uren om geserveerd te worden.
Houdt u hiermee svp rekening wanneer u erover denkt om met kinderen te komen
menu afdrukken
klik hier voor uw reservering